top of page

Vakkundige herstellingen door Multirolluik

Onze service in herstellingen

Multirolluik staat bekend om een servicegerichte dienstverlening en duurzame kwaliteit. Dat betekent dat u ook blindelings op onze expertise kunt rekenen als er een herstelling nodig is. Zo kunt u weer voor lange tijd zorgeloos verder genieten van uw rolluiken, screens of vliegengaas. Mocht een herstelling toch echt niet mogelijk zijn, dan geven we u graag een woordje uitleg en bespreken we met u eerlijk en vrijblijvend uw verdere mogelijkheden.

20220914_124301-klein.jpg
Voorzetrolluiken en traditionele rolluiken, lintbediend en elektrisch

Heeft uw rolluikmotor het begeven, laat de elektrische bediening van uw rolluiken u in de steek, zitten rolluiklamellen scheef, blokkeert het lint van uw rolluiken of ondervindt u andere problemen met uw rolluiken? Wij kunnen uw voorzetrolluiken of traditionele rolluiken herstellen, zowel rolluiken met manuele als elektrische bediening.

Elektrificeren van rolluiken

Uw manuele rolluiken met lint laten elektrificeren? Dat kan. Zo kunnen wij uw rolluiken voorzien van een motor die aangestuurd wordt met een afstandsbediening. In de toekomst bedient u uw rolluiken moeiteloos en snel.

Herstellen van screens, zonnetenten en verandascreens

Weigert uw screen te openen of te sluiten? Is uw (veranda)screen of zonnetent gescheurd? Ervaart u problemen met de bediening van uw zonwering? Andere problemen met uw screen of zonnetent? Multirolluik gaat op zoek naar de oorzaak van het probleem en maakt werk van een professionele herstelling.

Vervangen van vliegengaas in standaard gaas, petscreen of clearview

Is uw vliegengaas beschadigd, gescheurd of versleten? Hebben spelende kinderen, uw hond of kat of die van de buren zich uitgeleefd op uw vliegenraam of vliegendeur? Wij vervangen vliegengaas in standaard gaas, petscreen (tegen scherpe klauwtjes van huisdieren) of clearview (gaas uit glasvezel voor meer doorkijk) volgens de regels van de kunst.

service2-q2bbbwyu90jq2su2cgk8tz49e7q43vr6e8wt9s4ln8.png
IMG-20230125-WA0000.jpg

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

Neem contact op met Multirolluik om te informeren over de werkwijze of de prijzen van onze herstellingen.
bottom of page