top of page

Thuis in hoogwaardige rolluiken en zonweringsoplossingen

Rolluiken en zonwering

Bij de perfecte rolluiken of zonwering komt meer kijken dan puur verduistering en bescherming tegen zonlicht. Multirolluik luistert naar uw wensen en stemt elke maatwerkoplossing af op uw behoeften en uw situatie, waarbij we de beoogde functie, gewenste uitstraling en het vooropgestelde budget overwegen.

20220914_124301-klein.jpg

Rolluiken

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn rolluiken onze specialiteit. Die leveren en plaatsen we volledig op maat van uw wensen en woning. Onze duurzame kwaliteitsrolluiken hebben alvast vijf grote voordelen: ze verduisteren niet alleen, ze zijn ook inbraakwerend, ze werken isolerend en zijn dus energiebesparend, ze zorgen voor meer privacy.

Zonwering

Screens

Screens zijn zonwerende doeken. Deze praktische, strakke en stijlvolle oplossingen filteren hinderlijk zonlicht, inkijk en warmte en laten indien gewenst toch licht door of zorgen voor een volledige verduistering. Voor zowat elke situatie hebben wij een geschikte screen om uw woning koel te houden, in verschillende soorten en maten.rzame kwaliteitsrolluiken hebben alvast vijf grote voordelen: ze verduisteren niet alleen, ze zijn ook inbraakwerend, ze werken isolerend en zijn dus energiebesparend, ze zorgen voor meer privacy.

service1-q2bb2etl5bjcoqn1uco1mdgh5ykia20vr7g2l27wk4.png
arrow-down.gif
Zonnetenten

Een zonnetent wordt ook wel een zonneluifel, zonnescherm of knikarmscherm genoemd die aan uw gevel wordt bevestigd. Met een zonnetent creëert u in een handomdraai schaduw en weert u tegelijkertijd zonlicht in huis.

Terrasoverkapping

Een streepje zon in uw tuin kan heerlijk zijn, maar op uw terras geniet u misschien ook graag van een schaduwrijk plekje waar het aangenaam vertoeven is. Met een terrasoverkapping kunt u naar eigen believen wat schaduw creëren op uw terras, rondom uw woning of in de tuin. Zo krijgt het buitenleven een heel andere dimensie.

Verandascreens

Onder een verandadak kan de temperatuur al snel oplopen. Dat is buiten de kwaliteitsvolle verandascreens van Multirolluik gerekend. Met verandazonwering op maat behoudt u ook tijdens warme dagen een aangename binnentemperatuur.

Vliegenramen

Ramen en deuren openen om aangename frisse lucht in huis te halen? Dankzij vliegenramen op maat geniet u ongestoord van uw nachtrust en houdt u insecten probleemloos buiten.

zonwering
Footer Multirolluik

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

Minder zonlicht en warmte, meer privacy en comfort:
bespreek met ons al uw wensen omtrent rolluiken en zonwering!
bottom of page