top of page

Buitengewone binnenraamdecoratie

Binnenraamdecoratie

Rolgordijnen

Binnenraamdecoratie zorgt met een optimale regeling van de binnenkomende lichtinval en warmte voor meer comfort, privacy en energie-efficiëntie. Maar met de juiste jaloezieën of gordijnen haalt u ook nog eens echte eyecatchers in huis die prachtig in uw interieur passen en zelfs een hele ruimte kunnen transformeren. Het aanbod kan soms overweldigend zijn. Multirolluik helpt u graag op weg naar de perfecte binnenraamdecoratie.

Rolgordijnen zijn veelzijdige jaloezieën met een eenvoudig mechanisme die in zowat elke ruimte in huis aan hun trekken komen, van woonkamer en slaapkamer tot keuken en badkamer. Houdt u van verduisterend of lichtdoorlatend, effen of print? Samen bekijken we de vele mogelijkheden die rolgordijnen te bieden hebben.

afwerkingen
Horizontale jaloezieën

Met horizontale jaloezieën kunt u de gewenste portie lichtinval en privacy perfect doseren. We beschikken over horizontale lamellen die mooi in uw interieur passen, aangepast aan de grootte van uw ramen.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn ideaal voor grote ramen of ramen met ongewone vormen, zoals schuine raampartijen. Eens gesloten vormen deze verticale lamellen de ultieme privacy, open zijn het echte sfeerbrengers in huis met een mooie lichtinval.

Overgordijnen en gordijnen

Overgordijnen reduceren lichtinval en inkijk of verduisteren volledig, ideaal voor in de slaapkamer. Ze werken ook isolerend: minder warmte gaat via de ramen verloren, op warme dagen blijft het binnen juist fris. Natuurlijk zijn er enorm veel mogelijkheden op vlak van stoffen, dessins en afwerking. Overgordijnen kunnen trouwens mooi gecombineerd worden met andere raamdecoratie, zoals transparante gordijnen.

Plissé gordijnen

Plisségordijnen zijn gordijnen gemaakt uit een gevouwen stof die bij bediening samen plooit of juist uitrekt, zoals bij een accordeon. Ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende raamvormen. Plissé gordijnen zijn super stijlvol, makkelijk in gebruik en brengen meteen een streepje sfeer in huis. In de winter houdt u de warmte binnen, tijdens de warme zomermaanden houdt u de zon buiten.

iStock-1305166762.jpg
Footer Multirolluik

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

Mooie en duurzame aankleding voor uw ramen, te vinden bij Multirolluik, specialist in binnenraamdecoratie. Contacteer ons gerust.
bottom of page